logo songteksten.net

Amber Rose haalt uit naar Kanye West

(Novum) - Amber Rose heeft op Twitter gereageerd op uitlatingen van haar ex Kanye West. De rapper zei in een radio-interview onder meer dat Amber nooit bij hem in beeld was geweest als hij eerder al iets had gehad met Kim Kardashian, met wie hij nu getrouwd is.

Over Kardashian zei hij vervolgens: "Het viel niet mee voor haar om bij iemand te zijn die met Amber is geweest. Ik moest dertig douches nemen voor ik met Kim naar bed kon gaan." In haar eerste reactie op Twitter verwijst Amber naar de sekstape die Kim Kardashian maakte met Ray J: "Wacht, dertig douches? Maar Kim liet Ray J op haar spuiten... Laat maar."

"Dit is mijn moment om de wereld te laten weten wie je echt bent en wat je mij hebt aangedaan", richt ze zich vervolgens tot Kanye. "Ik heb je nooit verraden en ben niet van plan daar nu mee te beginnen. We hielden eens van elkaar dus dat doe ik je niet aan. Dat laat ik wel over aan de Kartrashians, om je te vernederen als ze klaar met je zijn."

"Ik ben altijd zo rustig en gewoon een leuke meid", vervolgt ze. "Mensen maken vergissingen en geloof me, dat heb ik ook gedaan. Maar als je anderen afzeikt en zelf niet perfect bent, is er iets goed mis met je."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren