logo songteksten.net

Ook Amsterdam gaat Emmy-winnaars huldigen

(Novum) - Amsterdam gaat zaterdagmiddag de cast en crew van Emmy-winnaar Alles Mag huldigen. In bioscoop Het Ketelhuis vindt dan een speciale voorstelling plaats waar acteurs Lars Jennissen, Indy Aponno en Patrick Stoof, regisseur Steven Wouterlood en producenten Joram Willink en Piet-Harm Sterk aanwezig zijn.

Na de voorstelling vindt een openbare talkshow plaats over de Emmy-uitreiking en worden de makers in het zonnetje gezet. Het is de tweede keer dat dit gaat gebeuren: woensdag werden de acteurs ook al gelauwerd in het Brabantse plaatsje Liempde, waar de jonge hoofdrolspeler Jennissen woont.

Nederland won vrijdag een Kids Emmy Award voor de korte film Alles Mag, die vertelt over een jongen die ervan droomt bij de majorettes te gaan. Slechts eenmaal eerder won een Nederlandse jeugdfilm een Emmy: in 1991 werd Het Zakmes van Burny Bos met de prestigieuze tv-prijs bekroond.

Alles Mag is momenteel in de bioscopen te zien in het verzamelprogramma VPRO Kort & Klein, waarin drie korte films worden gedraaid.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren