logo songteksten.net

Benedict Cumberbatch denkt aan overleden fan

(Novum) - Benedict Cumberbatch heeft een grote fan van hem deze week de laatste eer bewezen. De 14-jarige Eve Shepherd, een groot fan van de serie Sherlock, overleed deze week. De acteur stuurde een brief naar de ouders van het meisje om zijn medeleven te betuigen.

Daily Mail schrijft dat de ouders van Eve de brief van Benedict hebben voorgelezen tijdens de afscheidsdienst van hun dochter. In de brief bood Cumberbatch ook zijn excuses aan; hij had graag bij de begrafenis van Eve willen zijn, maar omdat hij bezig was met het filmen van de serie lukte dit hem niet. "Iemand op zo'n jonge leeftijd verliezen moet ondraaglijk zijn. Ik hoop dat jullie veel steun halen uit het feit dat Eve zo geliefd was bij veel mensen."

Cumberbatch (38) sloot de brief af met de woorden 'God hebbe haar ziel'. Tijdens de kerkdienst werd ook de tune van Sherlock ten gehore gebracht. De vader van Eve vertelde de Britse krant dat hij heel blij was met de brief van Benedict. "Zij had het ook geweldig gevonden, ze was zo'n grote fan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren