logo songteksten.net

Madonna: whiplash door val Brit Awards

(Novum) - Madonna blijkt toch niet helemaal ongeschonden door haar optreden tijdens de Brit Awards te zijn heen gekomen. De 56-jarige ster maakte tijdens de show woensdagavond in Londen een enorme klapper en heeft daaraan een lichte whiplash overgehouden. Dat vertelde de zangeres donderdag in een interview met presentator Jonathan Ross.

De zangeres duikelde achterover van een podium toen de cape die ze droeg niet - zoals gepland - van haar schouders viel, maar haar mee naar achter sleurde. "Ik had een beetje een whiplash. Ik klapte op de achterkant van mijn hoofd", vertelde ze over het ongeluk. Tot 03.00 uur in de ochtend heeft een man met een zaklamp bij me gestaan om te controleren of ik bij bewustzijn bleef." Dat was volgens de popster overigens helemaal niet nodig. "Ik weet hoe ik moet vallen. Ik ben vaak genoeg van mijn paard gedonderd."

Ze wijt het ongeval aan de cape, die te strak was vastgebonden. Daardoor kon hij niet snel genoeg worden losgetrokken. "Iedereen maakte zich druk dat de cape te vroeg zou afvallen, dus werd hij extra strak vastgeknoopt. Toen ik boven aan de trap stond en aan het koord trok, ging hij niet los. Ik had twee keuzes: gewurgd worden of vallen. Ik koos het laatste. Madonna weigerde in de show van Ross de beelden van de val terug te kijken. Het was een nachtmerrie. Ik heb er voor alle kijkers een horrorshow van gemaakt." De act met de cape krijgt op last van de zangeres geen vervolg. "Geen capes meer voor mij."

De Jonathan Ross Show met het interview met Madonna wordt zaterdag uitgezonden op de Britse zender ITV1.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren