logo songteksten.net

Natalie La Rose stijgt in hitlijst Amerika

(Novum) - De Nederlandse Natalie La Rose stijgt hoger en hoger in de Amerikaanse hitlijst. Haar nummer Somebody steeg deze week in de Billboard Hot 100 met tien plaatsen naar de 27e positie.

Somebody, waarop Natalie wordt bijgestaan door de Amerikaanse zanger Jeremih, is een variant op I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston. Het nummer staat nu vijf weken genoteerd in de Amerikaanse hitlijst. De clip staat sinds 14 februari online en is sindsdien al 1,6 miljoen keer bekeken op YouTube.

De 27-jarige Amsterdamse begon haar carrière met een samenwerking met rapper Flo Rida. Met hem ging ze op tournee. Natalie is opgegroeid in Amsterdam-Zuidoost. In Het Parool vertelde ze onlangs: "De Bijlmer met al zijn culturen en waar overal wordt gezongen en gedanst heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Zo iemand zien ze hier nu eenmaal niet zo vaak: ik ben niet bang om van me af te bijten en ben recht voor zijn raap. Bovendien wil ik keihard werken en ben ik bij alles betrokken: ik schrijf mijn eigen muziek, ik doe de choreografie, ik zit zelfs de videoclip te monteren. Dat vinden ze wel interessant, geloof ik."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren