logo songteksten.net

The Kik en Armand maken samen album

(Novum) - De Rotterdamse band The Kik maakt samen met protestzanger Armand een album. Er komen minder bekende nummers van de zanger op te staan in een nieuw jasje gestoken door The Kik. De plaat van de gelegenheidsformatie moet voor de zomer in de winkels liggen, meldt de platenmaatschappij.

Als voorproefje brengen de roodharige zanger en de beatgroep de singles Snelle jongens en Fuck The Blues uit op vinyl. De dubbele b-kant single wordt tijdens de Nederlandse Record Store Day, op 18 april, gratis meegegeven bij een aankoop in een van de deelnemende platenzaken. Die dag treden The Kik en Armand op samen op in een aantal winkels door het land.

The Kik en Armand werkten in 2012 voor het eerst samen voor de cover van Armands nummer Want er is niemand, dat op het debuutalbum van The Kik verscheen. Daarna verscheen de protestzanger regelmatig bij de Rotterdammers op het podium.

Armand belooft een album met al die liedjes waar de meeste mensen niet naar luisteren''. "Het publiek plakt mij natuurlijk al decennia aan Ben ik te min, dus die zetten we er alvast niet op." Dave von Raven, zanger van The Kik: "Het zijn bewerkingen van de minder bekende, maar zwaar onderschatte Armand-liedjes. Met een behandeling zoals ze die volgens ons altijd hadden moeten hebben. Zijn teksten zijn namelijk nog steeds enorm relevant."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren