logo songteksten.net

Fedde Le Grand draait in Ziggo Dome

(Novum) - Na de bijzondere concerten die Fedde Le Grand onlangs gaf in Koninklijk Theater Carré staat de wereldberoemde dj binnenkort in Ziggo Dome. Daar geeft de Nederlandse dj een vervolg op zijn show waarin hij dancemuziek en theater bij elkaar brengt.

Op zaterdag 12 maart draait Fedde Le Grand in de Amsterdamse Ziggo Dome. De hal wordt omgetoverd tot het grootste dancetheater van Nederland. "Ik denk dat veel mensen sceptisch waren over het samenbrengen van dance en theater." Ook de dj zelf was er in het begin niet zeker van. "Gedurende de ontwikkeling van het concept viel alles echter op zijn plek en hebben we een juiste balans kunnen vinden. Mijn muziek speelt nog steeds de hoofdrol maar we hebben een hele nieuwe dimensie van beleving aan dance willen geven", legt de dj uit.

De reacties op de show in Carré waren volgens de artiest 'fantastisch'. "Aangezien er veel vraag was naar kaarten en we met de zes shows volledig uitverkocht waren was een vervolgstap naar een grotere venue vrij logisch. Ik vind het een eer om deze stap met ons concept te mogen zetten en nu naar de Ziggo Dome te gaan."

De kaartverkoop voor de nieuwe show GRAND van de dj begint op zaterdag 7 maart.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren