logo songteksten.net

Van Breemen: topadvocaat en kapper na breuk

(Novum) - Rosalie van Breemen is altijd zeer discreet geweest over haar relatie met de Franse acteur Alain Delon. In De Telegraaf doet ze zaterdag nu toch een boekje open.

In het interview vertelt de 48-jarige Van Breemen over het opvliegende karakter van de Fransman en zijn depressies. En over hun breuk, die haar veel geld had kunnen opleveren. "Ik had rijk uit de verhouding kunnen komen. Maar dat wilde ik niet." Ze kreeg enkel alimentatie voor haar twee kinderen, die toen acht en twaalf waren.

In 2002 trouwde ze alsnog, met Alain Afflelou. Eveneens een welgestelde Fransoos. Toen die relatie strandde, kreeg Van Breemen wel de nodige euro's mee. "Bij die scheiding wilde ik natuurlijk niet meer de fouten maken die ik bij de breuk met Alain wél gemaakt heb."

Van Breemen vindt dan ook dat er iets tegenover het huwelijk mag staan, dat ze voor een man geweldig noemt. "Hij heeft seks, het huis is schoon en de kinderen worden verzorgd. En alles voor niks." En dus mag het ook wat kosten als dat over is. Ze raadt vrouwen die gaan scheiden dan ook een topadvocaat aan, zodat het financieel goed wordt geregeld. "En een goede kapper! Een mooie coupe komt je zelfvertrouwen ten goede, en dat heb je in die levensfase nodig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren