logo songteksten.net

Jennifer Lawrence ontkent gescheld op set

(Novum) - Actrice Jennifer Lawrence ontkent dat ze door regisseur David O. Russell is uitgescholden op de filmset van Joy. Amerikaanse media meldden vrijdag dat de regisseur boos was op de actrice.

Een bron van de New York Post zei onder meer dat Jennifer afgelopen week op de set in Boston een inzinking kreeg. Ook zou ze moeite hebben met het leren van haar teksten, omdat er meerdere versies van het script de ronde doen.

Jennifer Lawrence schrijft bij hoge uitzondering op Facebook dat het allemaal niet waar is wat de tabloids schrijven. "Ik ben niet veel op sociale media te vinden, want ik kan nauwelijks mijn e-mail bijhouden, maar er gaat een verschrikkelijk gerucht de ronde dat ik uit de wereld wil helpen", schrijft ze. "David O. Russell is een van mijn beste vrienden en onze samenwerking is voortreffelijk. Ik bewonder deze man. Hij verdient deze kletspraatjes niet. De film wordt geweldig en ik heb veel plezier bij het maken ervan."

In Joy speelt Lawrence rol van van een vrijgezelle moeder, die veel succes heeft met een huishoudelijke uitvinding. Robert De Niro speelt haar vader. Anderen in de cast zijn Bradley Cooper, Virginia Madsen en Diane Ladd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren