logo songteksten.net

Karen van K3 plaagt Marc-Marie Huijbregts

(Novum) - K3-zangeres Karen Damen en presentator Gert Verhulst mogen Marc-Marie Huijbregts graag plagen tijdens de opnames van Het zijn net mensen. Karen en Marc-Marie zitten beiden in het panel van de Belgische versie van de tv-show over dieren.

Marc-Marie was eerder al teamcaptain in de Nederlandse variant van het programma, samen met Richard Groenendijk en Paul de Leeuw. Karen: "De opnames zijn al bijna achter de rug, we hebben nog twee dagen te gaan. Het is echt superleuk en Marc-Marie is een supertoffe man, echt top. Vaak plagen we hem. Dan zeggen we Hee Marc-Marie, je zit nu niet in Nederland. Hier in België doen we dat anders."

Karen is vanaf woensdag ook in het nieuwe Vlaamse programma Perfect te zien. Hiervoor volgde ze allerlei tips uit damesbladen op, over afvallen, gezondheid, geluk en de perfecte kledingstijl. Ze leidt (of lijdt) twee maanden lang het perfecte leven. Karen: "Gedurende deze periode heb ik van alles uitgeprobeerd, tips waardoor je zogezegd een perfect leven zou krijgen. Nou had ik dat al, dus ik begreep echt niet waarom ze dat aan mij vroegen. Ik mocht van alles uittesten en vervolgens vertel ik de kijkers over mijn ervaringen."

Haar collega's bij K3 deden tijdens de tournee K3 kan het vrolijk mee aan de gezondheidsrages waar Karen mee aan kwam zetten. Josje Huisman: "Regelmatig kwam Karen weer met iets anders binnen, zoals een zak vol met biologische granen om uit te proberen. Ik heb weleens een shake geproefd. Het is best lekker om tijdens veel shows achter elkaar gezond te eten."

Niet alleen Karen is veel op televisie, buiten K3 om. Zo is Kristel Verbeke druk met het tweede seizoen van Ghost Rockers. In deze tienerserie van Ketnet, in Nederland te zien bij RTL Telekids, vertolkt Kristel de rol van strenge danslerares.

De Vlaamse zangeressen zeggen hun K3-carrière graag te combineren met tv- en acteerwerk. Karen: "K3 komt sowieso op de eerste plaats. En wat er dan nog bijkomt is mooi meegenomen. Kan het niet, dan is dat heel jammer."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren