logo songteksten.net

Huub Stapel in toneelversie Intouchables

(Novum) - Acteur Huub Stapel gaat volgend theaterseizoen een van de twee hoofdrollen spelen in een Nederlandse toneelversie van de Franse tragikomedie Intouchables. De voorstelling gaat begin 2016 in première.

Intouchables vertelt het waargebeurde verhaal van een rijke verlamde zakenman die als verpleger een knul uit een achterstandswijk krijgt. Tussen de twee tegenpolen groeit een bijzondere vriendschap. De filmversie was drie jaar geleden wereldwijd een enorme hit. In Nederland trok de film bijna twee miljoen bezoekers, waarmee het de meest succesvolle Franse bioscoopfilm in vier decennia was.

De andere hoofdrol wordt gespeeld door een jonge acteur die momenteel nog op de toneelschool zit. Regisseur is Peter de Baan. Stapel toert momenteel met zijn succesvoorstelling M/V2 door Nederland. Ook speelt hij een hoofdrol in de nieuwe dramaserie Goedenavond Dames en Heren van omroep Max, de officieuze opvolger van hitserie Moeder Ik Wil bij de Revue. De nieuwe serie is vanaf eind maart te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren