logo songteksten.net

Dramaserie Ramses grote winnaar TV-Beelden

(Novum) - De dramaserie Ramses van AVROTROS heeft maandagavond in Amsterdam drie TV-Beelden in de wacht gesleept. De serie over Ramses Shaffy verzilverde drie van de vier nominaties en kreeg onder meer de prijs voor beste dramaserie. Hoofdrolspeler Maarten Heijmans won daarnaast in de categorie beste hoofdrol. Noortje Herlaar won de tv-prijs voor haar bijrol.

Ramses nam het in de belangrijke categorie beste dramaserie op tegen Divorce van RTL4 en Hollands Hoop van de publieke omroepen NTR, VARA en VPRO.

Everybody Dance Now werd verkozen tot beste grote showprogramma, waarin ook Hollands Got Talent en DWDD University genomineerd waren. Utopia kreeg een prijs voor beste nieuwe format. Martijn Krabbé kreeg een TV-Beeld in de categorie beste presentator en versloeg daarmee de overige genomineerden Humberto Tan, Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk.

Roy Donders kreeg een prijs voor de beste sponsoractie, de app GTST 5000. Wie is de mol? won een beeld in de categorie beste amusement. In de categorie reality won het RTL-programma Project P: stop het pesten.

De TV-Beelden 2015 werden maandagavond uitgereikt in veertien categorieën in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren