logo songteksten.net

'Kanye West is bang voor boek Amber Rose'

(Novum) - Kanye West vindt het maar niks dat zijn ex Amber Rose bezig is met een boek. Een bron vertelt aan Hollywood Life dat de rapper bang is dat Amber allerlei dingen over hem zal onthullen.

"Kanye en Amber waren heel erg close. Ze hebben veel met elkaar gedeeld", aldus de insider. Die verklapt ook dat West een exemplaar van het boek eist voordat het gedrukt zal worden. "Hij zal haar dwingen hem de tekst te geven, of ze zal hem exact moeten vertellen wat ze heeft geschreven. Het boek van Amber krijgt de naam How To Be a Bad Bitch."

Momenteel is het niet echt koek en ei tussen West en Rose. Toch weet de rapper zeker dat Amber wel naar hem zal luisteren omdat ze wel respect heeft voor haar ex. "Kanye heeft haar gezegd dat zij mede dankzij hem bekend is geworden. Hij vertelde haar ook dat hij trots is op haar en op alles wat ze bereikt heeft en dat ze zijn vertrouwen niet mag beschamen."

Kanye en Amber gingen in 2010 uit elkaar. West trouwde in 2014 met Kim Kardashian. Amber scheidde onlangs van rapper Wiz Khalifa.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren