logo songteksten.net

Drieling gezocht voor serie Adam-E.V.A.

(Novum) - De makers van hitserie Adam-E.V.A. zoeken voor de opnames van het nieuwe seizoen een eeneiige drieling. De jongetjes moeten op dit moment tussen de anderhalf en twee jaar oud zijn. Samen zullen ze de rol van Valentijn spelen, het kind dat Adam en Eva kregen in het vorige seizoen. Dat heeft regisseur Norbert ter Hall dinsdag bekendgemaakt.

"Het aantal dagen dat je met zulke jonge kinderen mag draaien is zeer beperkt", legt hij uit. "En het kind heeft best een grote rol. Maar als we een geschikte drieling vinden is dat probleem opgelost." De opnames vinden plaats tussen half april en eind september. Ouders die interesse hebben, kunnen zich melden bij figuratiebureau Lauras Casting.

De hoofdpersonages van de hitserie Adam-E.V.A. zijn Adam en Eva (Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven), die in het tweede seizoen proberen te wennen aan hun rol als ouders. In reeks drie gaan ook het homokoppel Harm-Jan en Jerom (Rick Paul van Mulligen en Rutger Remkes) proberen vaders te worden en starten zij de zoektocht naar een draagmoeder.

Alle vaste acteurs keren terug. Adam-E.V.A. drie moet in 2016 op televisie te zien zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren