logo songteksten.net

Wallis de Vries stiefmoeder in Disney-film

(Novum) - Cabaretière Sanne Wallis de Vries is binnenkort te horen als boze stiefmoeder in een Disney-film. Zij leent haar stem aan dat personage in de Nederlandstalige versie van de nieuwe live action-versie van Cinderella. Dat heeft distributeur Disney dinsdag bekendgemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Wallis de Vries in een film te horen is. Ze verleende eerder ook haar medewerking aan Planes. De rol van stiefmoeder wordt in de originele versie gespeeld door Cate Blanchett.

Andere Nederlanders die hun stem lenen aan personages in de nagesproken versie zijn Caro Lenssen, Kevin Hassing, Murth Mossel, Pip Pellens en Abbey Hoes. De live action-versie is gebaseerd op de klassieke Disney-tekenfilm over Assepoester. De tijdloze beelden van de Disney-animatie uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel spektakel. De studio wil op deze manier een nieuwe generatie bekend maken met het verhaal.

Cinderella draait vanaf 18 maart in de Nederlandse bioscopen. De film wordt voorafgegaan door de animatie Frozen Fever, gebaseerd op de Disney-film Frozen die vorige jaar een enorm succes was

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren