logo songteksten.net

Joseph Gordon-Levitt zet Snowden-foto online

(Novum) - Acteur Joseph Gordon-Levitt zit midden in de opnames van de film Snowden, over klokkenluider Edward Snowden. Op zijn Facebookpagina plaatste hij dinsdag twee foto's van de set. Op de ene is hij te zien in een militaire uitrusting, op de andere foto staat hij samen met regisseur Oliver Stone. Het is Stones eerste selfie ooit, staat erbij.

Bij de militaire foto schreef de acteur een toelichting. "Ik was verbaasd toen ik voor het eerst hoorde dat Snowden in 2004 bij het leger ging. Hij wilde in Irak vechten, maar tijdens een oefening brak hij zijn beide benen en kon hij niet verder meer daar. Nadien was hij vastbesloten zijn vaderland te dienen (of je hem haat of bewondert, je moet toegeven dat hij een sterke wil heeft). Hij eindigde bij de CIA."

Het was een zware dag voor de 34-jarige Amerikaan. "De scène die we vandaag hebben geschoten, is een mooi begin. Het was zwaar, maar natuurlijk niet even zwaar als een echte legeroefening. Ik ben zelf vereerd deze scène te mogen spelen voor Oliver. Ik zeg dan tegen mezelf: Dit is de man die Platoon regisseerde!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren