logo songteksten.net

Broertje Paris Hilton riskeert 6 maanden cel

(Novum) - Conrad Hilton kan zes maanden cel krijgen voor zijn woedeaanval in een vliegtuig vorig jaar. Het 21-jarige broertje van Paris Hilton heeft toegegeven schuldig te zijn aan een aanval, waarbij zijn gedrag bedreigend was voor zijn omgeving.

Conrads schuldbekentenis maakt onderdeel uit van een overeenkomst die zijn advocaten hebben gesloten. Volgens de deal is zijn maximale straf zes maanden cel, gevolgd door een jaar toezicht en een boete van 5000 dollar (4470 euro). De zaak wordt donderdag behandeld, meldt GQ, dat de juridische documenten in handen heeft.

De Hilton-telg ging in juli nogal tekeer tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles. Hij zou al zijn medepassagiers 'boeren' hebben genoemd en dingen hebben geroepen als 'ik ga jullie vermoorden' en 'ik zal jullie aan stukken scheuren'. Ook beloofde hij iedereen te laten ontslaan.

Conrad werd begin februari gearresteerd en vrijgelaten nadat een borgsom van 100.000 dollar (90.000 euro) werd betaald. Zijn advocaat vertelde aan TMZ dat zijn gedrag weleens veroorzaakt zou kunnen zijn door slaappillen. Kort na het incident liet Conrad zich vrijwillig voor een maand opnemen in een afkickkliniek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren