logo songteksten.net

Situatie Bobbi Kristina niet in realityserie

(Novum) - Er is geen sprake van een realityserie waarin Bobbi Kristina aan bod komt. De advocaat van Bobby Brown heeft het bericht van TMZ afgedaan als 'onjuist, onverantwoordelijk en krankzinnig'.

Volgens TMZ zouden de twee zussen en broer van Bobby Brown werken aan een realityshow over hun leven. Daarin zou het ziekenhuis waarin Bobbi Kristina in coma ligt niet in beeld komen, maar wel zouden haar familieleden haar medische toestand en hun bezoekjes aan het ziekenhuis uitgebreid bespreken voor de camera.

De advocaat zou al aan TMZ hebben laten weten dat Bobby Brown zelf niet in de serie te zien is. Nu verklaart hij: "Er is geen realityshow over de familie Brown in productie waarin Bobby Brown, Bobbi Kristina of haar medische noodtoestand aan bod komen." Ook verklaarde hij volgens USA Today: "Warner Brothers, als de eigenaar van TMZ, zou zich moeten schamen voor het publiceren van zulke onzin, vooral een dag voor Bobbi Kristina's verjaardag."

Bobbi Kristina, de dochter van de in 2012 overleden Whitney Houston en Bobby Brown, werd eind januari bewusteloos in bad gevonden. Sindsdien ligt ze in coma. Woensdag wordt ze 22 jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren