logo songteksten.net

Imca Marina kan huis niet verkopen

(Novum) - Imca Marina kocht in 2001 landgoed De Vicarie in de provincie Groningen en daar begint ze nu spijt van te krijgen. Een verkoop onder valse voorwendselen, vertelt de zangeres aan De Telegraaf.

Door de gasboringen in de provincie heeft Imca veel schade aan haar huis en het landgoed. Bij de koop had Marina de eigenaar nog gevraagd of er zaken en calamiteiten waren die ze moest weten. "Er werd stellig geantwoord met 'nee'. Ik kon het gerust kopen", zeiden ze, aldus de 73-jarige zangeres.

Imca vertelt de krant dat ze er jarenlang goed van heeft kunnen leven. "Maar wat is het droevig dat het nu zo loopt. Ik wil mijn huis kunnen verkopen, maar ik heb geen idee hoe. En daar lig ik wakker van."

Imca stak haar onvrede over de gaswinning eerder ook al niet onder stoelen of banken. Ze nam er zelfs een nummer over op. In het lied spreekt ze minister Henk Kamp persoonlijk aan op de schade in de provincie. De Groningse zangeres illustreerde het nummer in de bijbehorende videoclip met beelden van scheuren in een muur van haar woning.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren