logo songteksten.net

Waylon leent liedje aan Surprise Surprise

(Novum) - AMSTERDAM - Waylon verleent zijn medewerking aan het nieuwe seizoen van de tv-show Surprise Surprise van SBS6. In de eerste aflevering zaterdag komt Waylon naar de studio om zijn toepasselijke liedje Finally Home te zingen tijdens de hereniging van mensen die elkaar lang niet hebben gezien omdat ze in een ver buitenland wonen.

Een woordvoerster van SBS6 maakte donderdag bekend dat Finally Home komende weken de titelsong wordt van dit onderdeel van de familieshow. Bovendien keert Waylon nog eens terug als verrassing in het nieuwe seizoen.

Waylon: "Toen ik twaalf jaar oud was zat ik met natte haren op de bank naar deze tv-show te kijken. Het is een eer om gevraagd te worden en dan helemaal voor zo'n groot onderdeel uit de show. Finally Home heb ik gebaseerd op het gevoel dat ik krijg als ik weer wordt herenigd met Nashville, dan voelt bij mij als thuiskomen. Dus ik begrijp heel goed hoe al deze families zich voelen." Afgelopen maand werd eveneens bekend dat Waylon eind maart meedoet aan de concertreeks Holland zingt Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren