logo songteksten.net

Relatie Susan Sarandon en toyboy ingewikkeld

(Novum) - NEW YORK - De relatie van Susan Sarandon en Jonathan Bricklin is niet voorbij. Aan People vertelt de 37-jarige Bricklin dat hun relatie zich nog steeds ontwikkelt.

Volgens New York Post was de relatie tussen de 68-jarige Oscar-winnares en Bricklin na vijf jaar op de klippen gelopen, omdat ze onenigheid hadden over de realityshow Connected waar Bricklin aan meedoet. Aan People geeft Bricklin tekst en uitleg.

''Susan en ik hebben veel respect voor elkaar en bewonderen elkaar. Het is onmogelijk om kernachtig onze relatie te karakteriseren, anders dan dat die zich ontwikkelt op nieuwe en onverwachtse wijze", vertelt Jonathan over zijn gecompliceerde band met de actrice. ''Ze steunde mijn besluit deel uit te gaan maken van Connected. De serie over mijn leven bracht echte en wat onontgonnen kwesties naar boven, maar het dreef ons niet uit elkaar."

Bricklin is in de docusoap te zien als een van de zes New Yorkers die met een eigen camera zes maanden lang hun leven filmen. Sarandon verschijnt regelmatig in de serie, die eind maart uitkomt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren