logo songteksten.net

Nick Gordon laat zich opnemen in kliniek

(Novum) - ATLANTA - Nick Gordon heeft zich na tussenkomst van televisiepsycholoog Dr. Phil laten opnemen in een kliniek. Dat meldt Daily Mail. De vriend van Bobbi Kristina kampt met zelfmoord gevoelens en zou verslaafd zijn aan drank en het middel Xanax.

De 22-jarige dochter van Whitney Houston ligt sinds eind januari in coma nadat ze bewusteloos werd gevonden in de badkuip van het huis waar ze met Nick (25) woont. De politie onderzoekt of hij er iets mee te maken heeft. Zijn vrienden en familie maakten zich ernstig zorgen over Nick, die erg in de war is door de gebeurtenissen en op Twitter zelfs met zelfmoord heeft gedreigd.

Nick verkeerde in de veronderstelling dat Dr. Phil hem zou helpen om iets recht te zetten, omdat hij in de media wordt 'gedemoniseerd'. In werkelijkheid ging het om een emotionele interventie. Samen met de moeder van Nick overtuigde de bekende presentator hem ervan om professionele hulp te aanvaarden. Zonder die hulp zou Nick 'binnen een week' dood kunnen zijn, zei Dr. Phil.

De aflevering wordt woensdag 11 maart uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Het is nog niet bekend wanneer het interview met Gordon en zijn moeder in Nederland te zien is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren