logo songteksten.net

'Katy Perry en John Mayer weer uit elkaar'

(Novum) - LOS ANGELES - Katy Perry en John Mayer zijn weer uit elkaar. Slechts twee maanden nadat de twee sterren het weer probeerden samen hebben ze nu al een punt achter hun relatie gezet, weet Radar Online.

Een bron vertelt aan de website dat Katy en John weer met elkaar begonnen te daten toen de zangeres een korte pauze had in haar Prismatic World Tour. "In deze maanden hebben ze het heel erg fijn gehad met elkaar, ze deden alsof het weer helemaal goed zat, maar uiteindelijk lukte het weer niet", aldus de ingewijde.

Waarom het niet lukt tussen de twee? Volgens de bron heeft het te maken met hun drukke carrières. "Ze gingen eerder uit elkaar omdat John het lastig vindt dat Katy geen tijd voor hem heeft als ze het druk heeft met optredens. En Katy vindt het moeilijk om John te vertrouwen als hij ver weg is", vervolgt de ingewijde.

Een andere bron laat Radar Online ook nog weten dat John wat jaloers is aangelegd. "Dat er nu geen spannende dingen gebeuren in zijn carrière begint zijn tol te eisen. Katy is momenteel heel erg succesvol", aldus de insider die verklapt dat John dit moeilijk vindt.

Begin deze week gingen er al geruchten dat Katy het afgelopen weekend gezellig zou hebben gehad met Mumford&Sons-bandlid Winston Marshall. De twee waren allebei voor een optreden in Berlijn en zouden na hun shows met elkaar uit zijn geweest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren