logo songteksten.net

One Direction-fans storten zich op Spotify

(Novum) - AMSTERDAM - Na het nieuws dat Zayn Malik vertrekt bij de populaire boyband One Direction, hebben fans zich massaal gestort op Spotify. De muziekdienst spreekt van een 'lijn van liefdesverdriet', die te zien is in het aantal gestreamde nummers van de band.

Internationaal verviervoudigde het aantal One Direction-streams in de uren na de bekendmaking. Naast de wereldwijde stijging van 330 procent was in Nederland een stijging van 3692 procent meetbaar, meldt Spotify donderdag.

Hoofd label relations voor Europa, Kevin Brown, legt uit: ''One Direction is één van de grootste bands ter wereld, met meer dan 1,4 miljard streams op Spotify. Als we de streams van woensdagavond analyseren dan kunnen we duidelijk een 'lijn van liefdesverdriet' zien die rond 21.00 uur plaatsvond. De miljoenen fans hebben wereldwijd een eerbetoon gebracht aan Zayn en One Direction door naar de band te luisteren."

De nummers in de drie uur na de bekendmaking het meest beluisterd werden, zijn Moments, Same Mistakes, Spaces, I Wish en Gotta Be You.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren