logo songteksten.net

Ook Jeugd van Tegenwoordig op Rock Werchter

(Novum) - WERCHTER - De Jeugd van Tegenwoordig is toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter 2015. De Nederlandse rapformatie geeft op zaterdag 27 juni een optreden op het muziekfestival in het Belgische Werchter.

De Jeugd van Tegenwoordig is één van de vijf nieuwe namen die vrijdag bekend zijn gemaakt. De line-up voor donderdag 25 juni is uitgebreid met Jack Garratt en St. Paul and The Broken Bones. Rock Werchter heeft verder Magnus gestrikt voor vrijdag 26 juni en Ryan Adams voor de zaterdag.

De organisatie laat weten dat alle combitickets voor Rock Werchter uitverkocht zijn. Ook de dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels allemaal over de toonbank gegaan. Voor de donderdag waren al langer geen kaarten meer te koop. Er zijn nog wel dagtickets voor de vrijdag en de zondag verkrijgbaar.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Van 75 acts staat nu vast dat ze een show weggeven in het Festivalpark in de Belgische plaats. De organisatie heeft diverse grote namen vastgelegd, zoals The Prodigy, Pharrell Williams en de Foo Fighters.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren