logo songteksten.net

'Calvin Harris bij Swift om haar succes'

(Novum) - LOS ANGELES - Calvin Harris lijkt te zijn gevallen voor de charmes van Taylor Swift. Maar behalve tot haar fysiek zou de dj zich ook aangetrokken voelen door haar succes.

Vrijdag plaatste entertainmentwebsite TMZ foto's van de zoenende popsterren. De twee hadden het erg gezellig tijdens een concert van countryzanger Kenny Chesney in Nashville. Op een foto is te zien dat het koppel elkaars hand vasthoudt en zijn er foto's van Calvin die zijn arm om Taylor slaat en van Taylor die op schoot bij Calvin zit. Woensdag werden de twee al samen gespot toen ze samen boodschappen aan het doen waren.

Calvin Harris riep eerder in de media dat Taylor het tegenovergestelde is van het type vrouw waar hij op valt. Maar hij zou haar hebben leren kennen via de zusjes van de band Haim, die goed bevriend zijn met Swift en met wie Calvin een nummer heeft gemaakt. Een insider vertelt aan TMZ dat de dj inderdaad is gevallen voor Taylor, maar dat het feit dat de zangeres zo succesvol is daar ook een rol in speelt.

De ingewijde vertelt dat Calvin heel zakelijk ingesteld is en maar al te goed weet wat het voor een impact heeft te daten met een de grootste popsterren van dit moment. Taylor Swift werd deze week door het Amerikaanse zakenblad Fortune uitgeroepen tot meest invloedrijke vrouw van het moment. In de lijst van vijftig meest invloedrijke personen staat Swift op de zesde plek, waar ze alleen mannen als Apple-topman Tim Cook, president van de Europese centrale bank Mario Draghi, president van China Xi Jinping, paus Fransiscus en de onlangs gekozen Indiase president Narendra Modi voor zich hoeft te dulden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren