logo songteksten.net

Wesley en Yolanthe krijgen eerste kindje

(Novum) - AMSTERDAM - Wesley Sneijder heeft zaterdagavond tijdens het EK-kwalificatieduel tussen Nederland en Turkije onthuld dat zijn vrouw Yolanthe zwanger is. Na zijn gelijkmaker in de blessuretijd (1-1) propte de middenvelder van Oranje de bal onder zijn shirt en stopte hij zijn duim in zijn mond.

Het management van Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten dat ze inderdaad in verwachting is van hun eerste kindje. De stervoetballer van de Turkse topclub Galatasaray bevestigde het blijde nieuws zelf ook na afloop van de wedstrijd in de Amsterdam ArenA. Sneijder vertelde aan presentator Jack van Gelder dat zijn vrouw in oktober uitgerekend is.

De afgelopen jaren dook geregeld het gerucht op dat Yolanthe zwanger was. Deze week zei de voetbalvrouw nog in Story dat ze daar soms erg moe van wordt. "Er wordt maar op los gespeculeerd, maar het is niet de waarheid", benadrukte ze. Ook haar manager ontkende stellig dat er een kleine Sneijder op komst was. "Yolanthe wordt gemiddeld eens per drie maanden onterecht zwanger verklaard."

Wesley en Yolanthe hebben sinds mei 2009 een relatie. Ze vieren op 7 april dat ze vijf jaar getrouwd zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren