logo songteksten.net

Karrueche houdt nog steeds van Chris Brown

(Novum) - LOS ANGELES - Karrueche Tran voelt zich verraden door haar ex Chris Brown, maar ze houdt nog steeds van hem. Dat vertelde het model zaterdagavond in een emotioneel interview op Oprah Winfrey Network.

Karrueche dumpte Chris begin maart nadat ze erachter was gekomen dat hij een kind had verwekt bij een andere vrouw. De twee hadden zo'n vier jaar een knipperlichtrelatie. "Het doet pijn dat ik ben verraden door de man van wie ik houd", zei Karrueche terwijl ze tegen de tranen vocht. "Ik zal me nooit meer zo respectloos laten behandelen door een man."

Het model viel naar eigen zeggen niet voor Brown omdat hij beroemd is, maar omdat hij ook een 'andere kant' heeft 'die niet iedereen te zien krijgt'. "Hij heeft fouten gemaakt, maar hij heeft het hart op de juiste plek." Tran omschreef de zanger als 'een groot kind met een goed hart'. "Chris is beschadigd door een aantal dingen die hij heeft meegemaakt."

Ondanks die zachte kant loog de artiest geregeld tegen Karrueche en bedroog hij haar meerdere keren. Toen ze op internet las dat Chris een dochtertje had, was de maat vol. "Hij heeft zijn excuses aangeboden en bloemen langsgebracht. Hij heeft spijt van wat hij me heeft aangedaan. Maar het is nu te laat om het goed te maken. Ik probeer sterk te blijven."

Toch weet Tran dat ze altijd een zwak voor haar ex zal houden. "Als hij was veranderd, zou het nu veel beter tussen ons gaan, maar dat is nou juist het probleem. Hij heeft me wel liefde gegeven. Misschien niet het juiste soort liefde en niet evenveel als ik hem gaf, maar hij is nou eenmaal gevormd door de omgeving waarin hij is opgevoed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren