logo songteksten.net

Stephanie Sigman heeft klik met Daniel Craig

(Novum) - MEXICO-STAD - Stephanie Sigman (28) is er maar wat trots op dat zij als eerste Mexicaanse het tot Bondgirl heeft geschopt. "Ik voel me net een prinses."

Sigman, bekend van de Amerikaanse remake van de Scandinavische misdaadserie The Bridge, wist in oktober al dat ze de mysterieuze rol van Estrella ging spelen. Maar ze moest maandenlang haar mond houden, absolute geheimhouding hoort bij de Bond-traditie. "Mijn ouders lopen over van trots. Ze popelden om het rond te bazuinen, maar dat had mij in grote problemen gebracht", vertelt ze in het AD.

Volgens Sigman kan ze goed opschieten met Bond-acteur Daniel Craig. Ze heeft haar rol zelfs aan hem te danken. "Hij heeft het laatste woord als het gaat om de keuze van de Bondgirl. Wij hebben een klik."

De 24e Bondfilm wordt momenteel opgenomen en komt in november uit. Over het personage van Sigman is afgezien van haar naam nog niets bekend. Regisseur Sam Mendes liet tot nu toe weinig los over het verhaal; wel verklapte hij dat de film over de jeugd van Bond gaat.

De bad guy in de nieuwe 007-film wordt gespeeld door acteur Christoph Waltz. Daniel Craig prolongeert zijn rol als de iconische Britse geheim agent. Verder spelen onder anderen Monica Bellucci als Lucia Sciarra, Lea Seydoux als Madeline Swann, Ralph Fiennes als M en Naomie Harris als Moneypenny mee in de film.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren