logo songteksten.net

Jan Smit neemt lied op voor zoontje Senn

(Novum) - VOLENDAM - Jan Smit heeft een single opgenomen voor zijn zoontje Senn. Eerder deed hij dat al voor zijn dochter Emma en zijn stiefdochter Fem. Jan heeft de hulp van Nederlandse kinderen nodig voor de bijbehorende videoclip, vertelt hij in RTL Boulevard.

"Ik vind dat als je drie kinderen hebt, je achteraf niet wil horen 'had je voor mij geen liedje kunnen maken'", vertelt Jan over zijn motivatie om het liedje te schrijven. Het nummer heet Kleine superster en is sneller dan de eerdere liedjes.

"Senn lacht altijd, dus het moest wel een uptempo liedje worden. Hij ziet er ondeugend uit, is een echte superster en danst altijd mee. Staat op de tafel en valt er weer vanaf", aldus de trotse vader. Jan ziet zichzelf terug in zijn zingende en dansende kind. "Als hij talent heeft, moet je dat niet tegenhouden, maar als hij het zangtalent heeft van zijn moeder wordt het niks."

De videoclip staat al op de planning, en daarbij is een rol weggelegd voor Nederlandse kids. "Ik wil zo veel mogelijk jongens en meisjes erbij hebben. Dat wordt natuurlijk een dolle boel", aldus Jan. Mensen kunnen op de Facebookpagina van de zanger een foto zetten van hun kind. De 50 kindjes die de meeste likes krijgen, mogen meedoen aan de videoclip.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren