logo songteksten.net

Tomlinson haalt uit naar producer Malik

(Novum) - LONDEN - Louis Tomlinson van boyband One Direction heeft geen goed woord over voor producer Naughty Boy, die dinsdag nieuwe muziek van het vertrokken bandlid Zayn Malik online zette. Louis vindt dat Naughty Boy zich kinderachtig gedraagt.

Malik stapte vorige week uit de Britse jongensgroep, naar eigen zeggen omdat hij rust wil en een normaal leven wil leiden. De verbazing was dan ook groot toen zijn producer een demo van het solonummer I Won't Mind de wereld in slingerde.

Naughty Boy gooide vervolgens nog meer olie op het vuur door een tweet aan het vertrek van Zayn te wijden. "Respecteer jezelf genoeg om te stoppen met dingen die je niet meer van dienst zijn, je laten groeien of gelukkig maken", schreef hij.

"Wow, Naughty Boy, jij bent echt ongevoelig, vriend", twitterde Tomlinson niet veel later. "Serieus, hoe fucking oud ben je? Word volwassen! #masterofallwisdom." Even later liet de artiest weten dat hij nooit goed is geweest in 'op zijn tong bijten'.

Er wordt gefluisterd dat Malik en zijn producer werken aan een album dat in 2016 uit moet komen. De zanger zou al een tijdje bezig zijn met het schrijven van eigen nummers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren