logo songteksten.net

Verwarring over autoprogramma Top Gear

(Novum) - LONDEN - Berichten dat ook de uitvoerend producent van het populaire autoprogramma Top Gear is opgestapt, zijn onwaar. Dat heeft de BBC verklaard nadat dinsdag een e-mail van producent Andy Wilman was uitgelekt. "We hebben ze verlaten terwijl ze nog meer wilden. Dat is op zich al een hele prestatie voor een show die dertien jaar geleden begon'', schreef Wilman in de mail, die in handen van de autowebsite Jalopnik was gekomen.

Het bericht was geen afscheid, maar een 'bedankje' aan het eind van een tijdperk, reageerde de producent op de publicatie. "Het was geen ontslagverklaring en het was ook niet bedoeld voor de openbaarheid.''

Andy Wilman is een oude schoolvriend van Jeremy Clarkson en blies Top Gear in 2001 samen met de controversiƫle presentator nieuw leven in.

De BBC weigerde vorige week Clarksons contract te verlengen omdat hij een producer zou hebben uitgescholden en geslagen. Zijn co-presentatoren James May en Richard Hammond hebben laten weten dat ze mogelijk ook vertrekken bij de show, die wereldwijd te zien is en de BBC enorme winsten oplevert.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren