logo songteksten.net

DeLaMar legt Tjitske Reidinga drie jaar vast

(Novum) - AMSTERDAM - Tjitske Reidinga gaat wederom drie jaar lang minstens één toneelproductie per jaar produceren in het DeLaMar Theater. Dat is de actrice dinsdag overeengekomen met DeLaMar Producties. De eerste voorstelling 'Terug naar toen' is deze zomer te zien.

Reidinga speelt in de nog te produceren stukken zelf de hoofdrol. Zo ook in 'Terug naar toen', waarin zij op een reünie is met acht mannen. Kees Prins bewerkte het stuk van Michael Frayn over een groep oud-studenten die 25 jaar na hun afstuderen samenkomen. Reidinga is Rosalie van Rooij, de studente op wie de mannen allemaal verliefd waren. De mannenrollen worden onder meer vertolkt door Peter Blok, René van 't Hof en Dick van den Toorn.

Antoine Uitdehaag regisseert het stuk, dat vanaf 11 juni te zien is. Ook hij heeft zich opnieuw voor drie jaar verbonden aan het DeLaMar Theater.

Reidinga maakte al drie succesvolle voorstellingen voor het theater in de zomers van 2012 (Het geheugen van water), 2013 (Een ideale vrouw) en 2014 (Bedscènes). Totaal trokken deze producties ruim 125.000 bezoekers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren