logo songteksten.net

Justin Bieber: mijn leven is niet makkelijk

(Novum) - LOS ANGELES - Mensen die beweren dat Justin Bieber een makkelijk leven heeft, zijn wat hem betreft niet goed bij hun hoofd. Want de roem heeft ook grote nadelen, zegt het Canadese popidool in een interview met USA Today.

In het gesprek ging het vooral over de persoonlijke groei die Justin de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. "Ik ben het type mens dat van zijn fouten moet leren. Soms wil ik iets gewoon uitproberen om te weten hoe het voelt. Maar ik was op een zeker punt niet gelukkig meer, ik was niet wie ik wilde zijn." De 21-jarige zanger ging naar eigen zeggen om met de verkeerde mensen, maar van hen heeft hij afscheid genomen. "Ik omring me nu met mensen die geven in plaats van nemen."

Dat Bieber nu een stuk positiever in het leven staat, klinkt ook door in zijn nieuwe muziek. "Ik heb mijn album helemaal omgegooid. Het was al af, maar het paste niet meer bij hoe ik me nu voel. Ik wil mijn verhaal vertellen, maar mensen ook hoop geven." Die hoop had de jonge artiest zelf op een zeker moment niet meer. "Het ging niet goed met me, maar daar moet je doorheen. Het gaat erom dat je weet dat er licht aan het einde van de tunnel is."

De interviewer wees erop dat veel mensen zich misschien af zullen vragen wat er zo zwaar is aan het leven van de steenrijke zanger. "Tenzij je dom bent, kun je volgens mij wel bedenken waarom het niet makkelijk is om in mijn schoenen te staan. Gebruik je hersens, dan begrijp je het wel. Ik heb geen privacy en sinds mijn dertiende word ik omgeven door camera's. Een mens moet fouten kunnen maken zonder dat iedereen erover oordeelt en dat was voor mij niet weggelegd."

De ex van zangeres Selena Gomez liet ook nog weten dat hij momenteel niet op zoek is naar een vaste relatie. Maar het meisje van zijn dromen moet in elk geval te vertrouwen zijn. "Ik wil op haar kunnen bouwen. Dit is een harde business en ik wil iemand die ik in vertrouwen kan nemen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren