logo songteksten.net

Paula Patton na scheiding 'een echte vrouw'

(Novum) - LOS ANGELES - Paula Patton voelt zich na haar breuk met jeugdliefde Robin Thicke een echte vrouw. Over iets minder dan een maand is de 39-jarige actrice officieel gescheiden van de zanger. In The Meredith Vieira Show op de Amerikaanse televisie zegt ze dinsdag dat ze het gevoel heeft dat ze nu pas volwassen wordt.

"Het was een lang jaar met een heleboel uitdagingen, maar ik ben best wel gegroeid en raak steeds meer gewend aan de verandering. Het gaat echt goed met me", aldus Patton. Ze vindt dat ze dankbaar moet zijn voor wat ze wél heeft.

Patton was amper veertien jaar oud toen ze een relatie kreeg met Thicke. "Ik ging vanuit mijn ouderlijk huis samenwonen met Robin." In 2005 trouwde het stel en vijf jaar later werd zoon Julian geboren. Patton en Thicke hebben samen de voogdij over hun kind.

De actrice vindt het nog wat lastig om de balans te vinden als werkende moeder. "Ik heb heel veel tijd met Julian doorgebracht, maar toen moest ik mijn spullen pakken voor een werkklus. Hij zei: 'Mama, ik wil niet dat je gaat werken'. Het was de eerste keer dat hij zoiets zei. Ik heb gehuild en mijn moeder gebeld. Die zei: 'Schat, ik moest ook werken'."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren