logo songteksten.net

Clarkson met Top Gear-collega's op tour

(Novum) - LONDEN - Jeremy Clarkson mag dan ontslagen zijn bij Top Gear, toch gaat de presentator binnenkort met zijn twee collega's Richard Hammond en James May op tournee. Dat weet de BBC.

Nog voordat Jeremy werd ontslagen, stonden er al een aantal liveshows op de planning. Deze gaan gewoon door. Toch verandert er wel het een en ander: zo wordt de naam van de BBC nergens genoemd en wordt de naam van de show anders; namelijk Clarkson, Hammond and May Live.

Een woordvoerder van BBC Worldwide laat weten dat is besloten om de shows gewoon door te laten gaan, 'om de fans niet teleur te stellen'. De eerste liveshow van de mannen vindt op 22 mei plaats in Belfast. Volgens de BBC zijn er duizenden kaartjes verkocht voor de liveshows die over de hele wereld worden gehouden. Zo staan ook Australiƫ, Zuid-Afrika en Noorwegen op het programma.

Clarkson werd eerder deze maand, na een incident met een producer, ontslagen bij de BBC. Het programma Top Gear zal naar alle waarschijnlijkheid gewoon doorgaan. Of May en Hammond hierbij betrokken zullen zijn, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren