logo songteksten.net

'Mariah en Brett zijn als broer en zus'

(Novum) - LOS ANGELES - Mariah Carey en Brett Ratner zijn niet meer dan goede vrienden. Een bron laat aan E! News weten dat de twee als 'broer en zus' met elkaar omgaan.

"Mariah zou nooit op een andere manier naar hem kijken", vervolgt de insider. De laatste dagen gaan er geruchten dat Mariah een relatie heeft met de regisseur. De zangeres en de filmmaker zijn namelijk met elkaar, en met nog een aantal vrienden, op vakantie. Verschillende websites deelden kiekjes van de vakantiegangers.

De ingewijde vertelt de website ook dat Brett een vriendin heeft, zij is ook mee op vakantie. "Brett vindt de geruchten dan ook maar raar", weet de bron. "Zijn vriendin staat op bijna alle vakantiefoto's die deze dagen online verschenen. Het is geen nieuwe relatie, ze gaan al een jaar met elkaar. Zijn vriendin kan het ook erg goed vinden met Mariah."

Mariah en haar ex Nick Cannon zijn sinds begin dit jaar officieel gescheiden. Cannon zou al wel een vriendin hebben. Volgens E! News heeft de presentator een relatie met model Jessica White.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren