logo songteksten.net

'Film of spin-off voor Downton Abbey'

(Novum) - LONDEN - Na het aankomende seizoen hoeft het doek niet definitief te vallen voor Downton Abbey. Julian Fellowes, de bedenker van het Britse kostuumdrama, heeft nog genoeg inspiratie. Hij sluit een film en zelfs een spin-off, gesitueerd in de jaren zeventig, niet uit. Dat vertelt hij aan Mirror.

Het laatste seizoen bestaat uit acht afleveringen. De laatste episode van de geliefde serie wordt met de kerst uitgezonden. De verhaallijnen zijn dan mooi afgerond. Fellowes zien een soort vervolg wel zitten. "Over tien jaar, als niemand meer aan Downton denkt, is het leuk om weer terug te gaan naar het landhuis en te zien hoe de personages worstelen met de roerige jaren zeventig. Dat levert allemaal leuke nieuwe situaties op."

"Sommige afleveringen zouden dan kunnen draaien om bepaalde karakters, zoals Bates en Anna. Dat hangt een beetje af van de acteurs", zei Fellowes raadselachtig. "Nu zijn het allemaal nog plannen. Ik zou ook graag een film draaien, met voldoende budget kunnen we er iets fantastisch van maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren