logo songteksten.net

Don Diablo maakt remix van lied Madonna

(Novum) - AMSTERDAM - De Nederlandse dj Don Diablo en popdiva Madonna hebben de handen ineengeslagen voor de remix van de single Ghosttown. Dat heeft zijn woordvoerder woensdag bekendgemaakt.

Madonna heeft zelf contact met de Drentse dj Don nadat ze zijn remixen had gehoord voor Ed Sheeran en Jessie J. De ballad Ghosttown is de tweede single van Madonna's recent verschenen album Rebel Heart.

"De Queen of Pop remixen heeft altijd hoog bovenaan mijn bucketlist gestaan en toen ik het telefoontje met het remixverzoek vanuit New York kreeg, schoot er een mengeling van opwinding en angst door me heen", vertelt Don Diablo. "Madonna staat erom bekend dat ze remixen voor haar nummers persoonlijk goedkeurt en vooral ook heel vaak afkeurt." Hij klaarde de klus binnen een week. "Niet veel later kreeg ik een mail van haar label waarin stond dat Madonna het een van de beste remixen vond die ze ooit had gehoord. Toen ik dat las had ik kippenvel."

Don Diablo bracht zijn versie van Ghosttown afgelopen weekend voor het eerst live ten gehore tijdens zijn set op Ultra Music Festival in Miami. Ghosttown (Don Diablo Remix) is te beluisteren op Madonna's YouTubekanaal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren