logo songteksten.net

Giuliana Rancic: ik heb geen anorexia

(Novum) - LOS ANGELES - Giuliana Rancic heeft geen anorexia. Dat laat de E! News-presentatrice weten aan People.

Al weken gaan er geruchten dat Giuliana kampt met een eetstoornis. De presentatrice vertelt dat ze baalt van deze verhalen. "Sommige mensen zeggen zelfs dat ik waarschijnlijk weer kanker heb", aldus Giuliana die in 2011 borstkanker had. "Er werd ook gezegd dat ik een eetstoornis heb", aldus Giuliana die dit ontkent. "Ik eet meer dan mijn vrienden. Ik hou mij aan een gezond en evenwichtig dieet."

Rancic geeft toe dat ze wat gewicht is verloren in de afgelopen tijd. Volgens haar komt dit door de medicijnen die ze slikt. "Ik eet genoeg, maar kom niks aan", legt Rancic uit. "Ik vind het erg dat mensen zulke nare dingen zeggen over mijn figuur, maar ik kan er niks aan doen. Ik ben blij dat de medicijnen in ieder geval aanslaan." Giuliana benadrukt dat ze zelf ook niet heel blij is met haar magere postuur. "Ik vind het moeilijk om in de spiegel te kijken. Ik ben echt heel erg dun. Ik wil er graag fit, mooi en sexy uitzien, maar dat kan nu niet."

Rancic probeert alle negativiteit naast zich neer te leggen. "Ik wil me er niet te veel door laten leiden, er zijn zoveel mooie dingen in mijn leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren