logo songteksten.net

Bijna 200.000 kijkers voor roast Bieber

(Novum) - De Roast of Justin Bieber van Comedy Central is woensdagavond op de Nederlandse tv door 190.000 mensen bekeken. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek donderdag. Het programma haalde hiermee niet de top 25 van best bekeken programma's van die avond.

In het programma The Roast of... krijgen beroemdheden er op komische wijze hard van langs. Zo werd Bieber belachelijk gemaakt door onder meer Will Ferrell, Kevin Hart, Snoop Dogg, Ludacris en Jeff Ross. Maandag werd de zogenaamde roast uitgezonden op de Amerikaanse tv, hetgeen het netwerk zo'n 4,4 miljoen kijkers opleverde.

De verbale mishandeling van het popidool is de op twee na meest succesvolle roast voor Comedy Central. De roast van Charlie Sheen trok in 2011 6,4 miljoen kijkers, Jeff Foxworthy trok er in 2005 6,2 miljoen. Tijdens de uitzending maandag was Bieber het meest besproken onderwerp op de sociale media: zo'n 2 miljoen mensen genereerden meer dan 3 miljoen opmerkingen. Onder hen ook een schare fans van de popster, die geschokt reageerden op de meedogenloze humor waarmee hun held werd neergesabeld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren