logo songteksten.net

Nieuwe zondagvoorstelling van Paul van Vliet

(Novum) - DEN HAAG - Onder de titel Alleen op zondag gaat cabaretier Paul van Vliet in 'zijn' Koninklijke Schouwburg in Den Haag een nieuwe serie voorstellingen spelen. Vanaf oktober brengt de dan 80-jarige cabaretier op zondagmiddag een programma met hoogtepunten uit zijn repertoire aangevuld met nieuwe, actuele teksten. Dit maakte de schouwburg donderdag bekend.

Van Vliet had drie seizoenen lang veel succes met zijn onemanshow Zondag in Den Haag. Volgens de schouwburgdirectie kon een vervolg niet uitblijven. "De unieke mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd'', zegt de schouwburgdirectie. Pianist Klaas van Dijk staat Paul van Vliet weer bij.

Tussen Paul van Vliet en de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bestaat reeds lange tijd een warme band. Paul van Vliet ontving eerder al een symbolische sleutel van het gebouw. Afgelopen zondag bood Oscar Wibaut, artistiek directeur van de Koninklijke Schouwburg, Paul van Vliet een mooie plaats aan in de eregalerij van de schouwburg, waar een levensgroot portret van hem komt te hangen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren