logo songteksten.net

Ruim 1 miljoen mensen zien Popster-finale

(Novum) - HILVERSUM - Ruim 1 miljoen mensen hebben vrijdagavond pop Tique de finale van Popster! zien winnen. Het blauwe mannetje kreeg de meeste punten van de jury en het publiek en won de hoofdprijs van 50.000 euro. De finale-uitzending van het programma van SBS6 voorafgaand aan de grote ontknoping werd door zo'n 700 duizend bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De uitslag van Popster!, dat gepresenteerd wordt door Kim-Lian van der Meij en André van Duin als meneer Wijdbeens, staat daarmee op plek tien in de lijst van best bekeken programma's. Het programma komt met de finale-uitzending voor het eerst sinds de eerste aflevering boven de grens van 1 miljoen kijkers uit.

Het Journaal van 20.00 uur trok ruim 1,8 miljoen kijkers en staat op de eerste plaats. Voor André Rieu Welcome To My World schakelden ruim 1,2 miljoen mensen in, waarmee de populaire violist goed is voor een vierde plaats in het kijkcijferoverzicht.

Zo'n 650 duizend mensen zagen Ayaan Hirsi Ali aan tafel bij Jeroen Pauw. Het praatprogramma van de VARA staat daarmee nog net in de top 25, op plek 23 in het overzicht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren