logo songteksten.net

Emile Ratelband bedankt voor steunbetuigingen

(Novum) - DEN BOSCH - Emile Ratelband voelt zich gesteund door de vele steunbetuigingen die hij na het overlijden van zijn vriendin Gitta heeft gekregen. "Mag ik iedereen bedanken voor de woorden, gebaren, teksten en intenties die kracht en liefde geven!", schrijft hij zaterdag - de dag van de begrafenis van zijn geliefde - op Twitter.

De begrafenis is om 12.00 uur op de begraafplaats van Den Bosch. Gitta overleed vorig weekend, ze werd 45 jaar. De eerste dagen na haar plotselinge overlijden kon Emile haar nog niet zien. Eerst moest de precieze doodsoorzaak vastgesteld worden. Dit onderzoek wees uit dat Gitta, eigenaar van uitzendbureau Tempo op de Antillen, vrijdagnacht is overleden aan een hersenbloeding.

''Het zal een zware dag voor mij en voor haar familie worden. Ik ben nu weer helemaal alleen. We hadden zoveel plannen en die gaan niet meer door. Ik zal weer een nieuwe koers in mijn leven moeten gaan varen. Ze was echt een fantastische vrouw, die een ander mens van me heeft gemaakt", vertelde Emile donderdag aan Bekende Buren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren