logo songteksten.net

Yoko Ono: Ringo was invloedrijkste Beatle

(Novum) - Yoko Ono deed zaterdagavond een opmerkelijke uitspraak over Ringo Starr, die als solo-artiest werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. "Niemand zal het geloven, maar hij was de invloedrijkste Beatle", aldus Ono tegen Rolling Stone.

De weduwe van John Lennon legde niet uit waarom ze Ringo de invloedrijkste Beatle vond. Wel vertelde ze dat, toen ze als geliefde van Lennon The Beatles leerde kennen, ze de indruk had dat Ringo het populairste bandlid was. Vooral omdat hij altijd vriendelijk was. "John was grillig, maar Ringo was altijd heel zachtmoedig. Hij geloofde echt in vrede en liefde."

Yoko zei verder dat ze verbaasd was dat het zo lang heeft geduurd voor Ringo als solo-artiest in de erelijst werd opgenomen. "Eerst John, toen George, toen Paul, maar waarom dachten ze niet eerder aan Ringo?"

Andere artiesten die zaterdag in de Rock and Roll Hall of Fame werden opgenomen, zijn Lou Reed, Joan Jett, Bill Withers, Stevie Ray Vaughan en Green Day. Joan Jett trad op met Miley Cyrus en Foo Fighters-zanger Dave Grohl. Miley Cyrus hield een speech waarin ze Jett 'Superwoman' noemde. "Er is niemand op de planeet die zo'n inspiratie voor mij is geweest als jij", zei ze tegen haar heldin.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren