logo songteksten.net

Nick: Mariah blijft de liefde van mijn leven

(Novum) - LOS ANGELES - Nick Cannon en Mariah Carey mogen dan geen stel meer zijn, hij heeft nog steeds warme gevoelens voor de zangeres. Nick sluit zelfs een hereniging met de moeder van zijn kinderen niet uit.

TMZ vroeg een poosje geleden aan Nick of de twee sterren ooit nog terug bij elkaar komen. "Zeg nooit nooit", antwoordde de acteur, presentator en rapper. In een nog niet uitgezonden aflevering van het nieuwe tv-programma The Meredith Vieira Show confronteerde de talkshowhost Cannon met deze uitspraak.

Nick, die onlangs nog samen met zijn ex-vrouw en hun tweeling paaseieren ging zoeken, vertelde dat hij een 'hopeloze romanticus' is. "Ik heb geleerd om nooit nooit te zeggen. Maar één ding weet ik zeker: zij zal altijd de liefde van mijn leven blijven en ik zal haar altijd als familie blijven zien. Dat zal nooit veranderen."

Carey (45) en Cannon (34) gingen vorig jaar uit elkaar na een huwelijk dat ongeveer zes jaar standhield. Hun dochter Monroe en zoon Moroccan zagen in 2011 het levenslicht. Zij mogen binnenkort vier kaarsjes uitblazen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren