logo songteksten.net

Rapgroep Migos op podium gearresteerd

(Novum) - STATESBORO - Een concert van de Amerikaanse hiphopgroep Migos op de Georgia Southern University in de staat Georgia is zaterdagavond onderbroken door de politie, waarna de muzikanten en een deel van hun entourage ter plekke is gearresteerd op beschuldiging van drugs- en wapenbezit. Dat meldt TMZ. Het trio gaf anderhalve week geleden nog een concert in het Amsterdamse Paradiso.

In totaal zou een vijftiental mensen zijn aangehouden. Daarbij twee van de drie rappers van de groep, Quavo en Offset. Zij zouden in het bezit zijn geweest van harddrugs - cocaïne, Oxycontin en codeïne - en een geladen vuurwapen bij zich hebben. Daarnaast werd ook nog een hoeveelheid marihuana bij de groep aangetroffen.

Sinds in oktober 2013 hun debuutsingle Versace verscheen geldt het raptrio Migos uit Atlanta, Georgia, als één van de grote beloften in de hiphopwereld. In Amerika zijn hun concerten al spraakmakende evenementen. Anderhalve week geleden was Migos voor het eerst in ons land te zien in het Amsterdamse Paradiso. ''Een van de interessantste rap-acts van dit moment om live te zien'', concludeerde de recensent van NRC Handelsblad bij die gelegenheid. In juni verschijnt het debuutalbum van de groep.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren