logo songteksten.net

Bobby Brown aangemoedigd na vooruitgang Bobbi

(Novum) - ATLANTA - Bobby Brown voelt zich aangemoedigd door de vooruitgang die zijn dochter Bobbi Kristina heeft geboekt sinds ze in januari in het ziekenhuis werd opgenomen. Dat laten de zanger en zijn vrouw weten in een persverklaring, in reactie op de ophef die ontstond nadat hij tijdens een concert meldde dat zijn dochter "wakker" is en naar hem "kijkt".

Omdat het onduidelijk was wat hij precies bedoelde, ging het gerucht dat Bobbi van de kunstmatige beademing af was gehaald, wat weer werd tegengesproken door andere familieleden. Alicia Etheredge-Brown bevestigt in de nieuwe verklaring, waar Extra! over schrijft, dat Bobbi "van de Intensive Care af is, haar ogen heeft geopend en een lang en moeilijk rehabilitatieproces is begonnen".

Bobby's advocaat Christopher Brown verklaart: "Dokters hebben aangegeven dat ze een lang leven tegemoet gaat. Bobbi Kristina begint echter aan een rehabilitatieproces en de kwaliteit van haar leven blijft de komende jaren onbekend."

Volgens Alicia, met wie Brown een baby verwacht, was haar man "emotioneel" toen hij sprak tijdens zijn concert. "Mijn man probeerde tegenwicht te bieden aan de negatieve opmerkingen die hij bijna dagelijks krijgt van zowel familieleden als het publiek." Bobby zelf sluit de verklaring af met een dankwoord aan "iedereen die Bobbi Kristina steunt".

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren