logo songteksten.net

Disick: seks met zwangere Kourtney slecht

(Novum) - LOS ANGELES - Scott Disick was niet tevreden over de seks met zijn vriendin Kourtney Kardashian, toen zij zwanger was van hun derde kind. Dat is gebleken uit een fragment uit de realityserie Keeping Up With The Kardashians.

Het fragment, waar onder meer Gossip Cop over schrijft, was geknipt uit de meest recente aflevering zondag, maar verscheen maandag alsnog online. Te zien is hoe Scott de fotoshoot bezoekt van Kourtney met het blad DuJour, waar zij hoogzwanger naakt voor poseerde. Wanneer hij verbaasd reageert zijn vriendin zelfverzekerd voor de camera te zien staan, vraagt Kourtneys zus Khloé aan hem of het ongemakkelijk is seks met haar te hebben. "Heel slecht", is Scotts antwoord. Hij vergelijkt Kourtney met "een boot die kapseist".

Scott uit verder zijn ongenoegen over het feit dat Kourtney voor de fotoshoot haar bikinilijn heeft geschoren, terwijl ze dat voor hem niet doet. In de aflevering van de realitysoap was zondag al te zien dat Scott zich hierover beklaagt bij Kourtney. Toen zij duidelijk maakte dat ze er nu eenmaal niet bij kan, bood Scott zijn hulp aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren