logo songteksten.net

Moszkowicz maakt politieke entree met muziek

(Novum) - DEN HAAG - Bram Moszkowicz, door zijn optredens in RTL Boulevard bekend met de entertainmentwereld, maakte dinsdag zijn entree in de politiek met muziek. Terwijl het lied That's Life in de versie van Frank Sinatra klonk, trad hij het Haagse perscentrum Nieuwspoort binnen. De nieuwe voorman van VoorNederland (VNL) trad wat schutterig uit de 'coulissen' toen de band met de legendarische 'Ol' Blue Eyes' was gestart.

Maar de tekst van het lied, van Dean Kay en Kelly Gordon, had niet treffender kunnen zijn. Het zijn de wat melodramatische woorden van een man die op de top is, wordt neergesabeld, maar vast van plan is op te krabbelen: "You're ridin' high in April, shot down in May / But I know I'm gonna change that tune / When I'm back on top, back on top in June."

Sinatra, net als Moszkowicz ooit 'maffiamaatje' genoemd, scoorde er in 1966 een wereldhit mee. In 2002 werd het lied nieuw leven ingeblazen door Bono, als deel van de soundtrack voor de criminele thriller The Good Thief.

"Ik ben bevrijd van de angst om te vallen, van de angst om in de media neergesabeld te worden, van de angst om uit een koffer te moeten leven en van de angst om door het establishment vermorzeld te worden", zei de oud-advocaat dinsdag. "Ik ben klaar voor de politiek."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren